понеделник, 5 ноември 2012 г.

Фаянсови плочки


обзавеждане за баня
Ceramiche Supergres е италианска компания, произвеждаща широка гама от разнообразни повърхности за жилища и търговски сгради: гранитогресни плочки за подове за вътрешно и външно приложение, стенни фаянсови плочки за бани, коридори и кухни. Компанията обръща внимание на новите тенденции, и създава колекции от фаянсови плочки с високо качество, отговарящи на всички изисквания за стил и естетика.

фаянсови плочки
Колекция RESIDE представена от италианската компания, представлява елегантна серия от фаянсови плочки за баня, подходяща за всички ценителите на красивото.



светли фаянсови плочки
Светлите цветове на плочките от колeкцията пресъздават елегантния вид на мрамор и камък, като създават хармонична атмосфера в банята. Естествените цветове на фаянсовите плочки, предлагани в големи размери и комбинирани с меки кадифени повърхности, дават усет за хармонично усещане, модерен вкус и съвременна архитектура на банята


Прецизните и красиви декори на плочките, заедно с полираната огледална мозайка допълват атмосферата с топли слънчеви отблясъци.
фаянсови плочки за баня
Перфектна игра на баланса в цветовете на фаянсовите плочки, в която интерпретацията на мрамора, вечният класически материал, се завръща в съвременния дизайн на банята.


Еклектично съчетание на материали, текстури и различни стилове обзавеждане за баня.
Лекото подобряване на лъскавината на повърхността на плочките, създава усещане за интимно обръщане и нежност.


фаянсови плочки

Оригиналните комбинации на цветове и повърхности на фаянсовите плочки създава усещане за строг и сложен дизайн на банята.
Благите форми и повърхности, са търсен ефект и елегантен завършек за най-личното място в дома – банята.

Топлите и прецизни цветове на фаянсовите плочки, и редуващите се сенки и затъмнения са идеални за банята, която гарантирано ще запази елегантността си много дълго време.

2 коментара: