вторник, 30 октомври 2012 г.

Фаянс и обзавеждане за баня


Ето и някои идеи за избор на фаянс и обзавеждане за баня от дизайнерите на италианската фирма Scarabeo, вече и на нашия пазар!

фаянсова мивка
За почитателите на античният стил и вечното божествено излъчване на миналите векове, дизайнерите създават разнообразни и уникални фаянсови мебели при избора на обзавеждане за баня. Вдъхновени от историческата атмосфера и завещаните ни картини и изображения, дизайнерите създават опростени фаянсови модели, и в същото време излъчващи традиционен чар. Типични цветове за тези фаянсови мебели за баня са матово бяло, опушено черно, лилаво и бордо.   




фаянс и обзавеждане за баня
За тези, които предпочитат модерно, функционално и практично обзавеждане за баня, производителят предлага .нар. Скрабъл система. Тя представлява колекция от фаянс и мебели за баня, проектирани с вдъхновение и с концепцията за модулност и свързаност. При тази система творчеството е ограничено, но пък е налице изненадваща функционалност. Практични, с меки цветове на венге или дъб, комбинирани с красиви други аксесоари, фаянсовите мебели за баня създават хармонични композиции и удобство.



обзавеждане за баня
Любителите на изчистени линии и контрасти, могат да се възползват от колекция Line, предлагаща съчетаване на фаянс, стомана и дърво, игра на контрасти и опозиции. Колекцията за обзавеждане за баня предлага изчистена линия, нов изглед на банята, ново и различно чувство за строгост, елегантност и практична модулност на фаянсовите мебели.

2 коментара: